afara

afara

(əˈfɑːrə)
n
a tall W African hardwood tree
References in periodicals archive ?
2011), "Criza economica vazuta din afara economiei", in CriticAtac, August 1, [http://www.
Lucrarea de scarificare este urmata de faza manuala de strangere a radacinilor laterale dislocate, ncarcarea n miloace de transport si transportul acestora n afara santierului.
Am constatat astfel, ca parintii cu nivel inalt de educatie, cu ocupatii intelectuale, cu o situatie economica favorabila isi incurajeaza copiii sa urmeze institutii de invatamant secundar de prestigiu si specializari care, din punctul lor de vedere, le asigura copiilor lor cele mai mari sanse de a fi admisi in institutii de invatamant superior foarte bine cotate din tara sau din afara tarii.
A few meters away in Old Sidon, Haj Mohammad Afara was puffing his nargileh after finishing taraweeh prayers.
Mulham al-Ezzo, Ahmad al-Hamsho, Khaled Abdelsalam Dali, and field leaders Mustafa al-Hussein, Ahmad Hamza, and Jaafar Walid Afara were identified among the dead terrorists.
Este estilo de gobierno tambien habria incidido en la aparicion de fricciones entre Cartes y el vicepresidente de la Republica, Juan Afara, quienes aparecen juntos con cada vez menor frecuencia.
La ce mai creci pacienta ca poate fi folosit, in afara de a scoate bani de pe el.
in care el intra, lasand in afara timpul, ca pe o sluga, sa-l astepte" ("In the starry jasp light, the bottom of the whirl appeared as a profound regained paradise .
din 15 iunie 2011, privind participarea fortelor armate la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman, in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr.
Groys, Boris (2009), Post-Scriptumul comunist, 3 Comunismul privit din afara, Cluj: Idea Design&Print, 24.
We congratulate the people and government of Paraguay led by Their Excellencies, President Horacio Cartes, and Vice President Juan Afara, on the occasion of its National Day.