licente

licente

(lɪˈsɛnteɪ; liːˈtʃɛnteɪ)
adj
permitted or allowed
References in periodicals archive ?
Lot 2 3 licente Autocad Map 3D (conform caiet de sarcini) 3 licente TopoLT (conform caiet de sarcini); Lot 3 2 echipamente multifunctionale de productie color A0 ( conform caiet de sarcini); Lot 4 150 calculatoare cu sistem de operare windows10 (conform caiet de sarcini); Lot 5 1 calculator dedicat activitatii de editare si arhivare foto ( conform caiet de sarcini).
Acest din urma document a oferit cadrul pentru negocierile romano-americane de la Washington, intre 18 mai-1 iunie 1964, concentrate pe patru capitole distincte: problema obtinerii de credite americane petermen lung, acordarea pentru Romania a "clauzei natiunii celei mai favorizate", ridicarea legatiilor la nivel de ambasada si reglementarea pentru licente la export.
Comunicatul de presa semnat de catre sefii delegatiilor Averell Harriman si Gheorghe Gaston Marin, facea publice intelegerile la care s-a ajuns: ridicarea nivelului reprezentantelor diplomatice la nivel de ambasade, incepand cu 1 iunie 1964; acordarea de unor licente de export in Romania pentru diverse instalatii si utilaje industriale; credite ieftine pentru Romania de la Eximbank.
01 Software Manual (2007), Southwest Research Institute, Licente No.
Contract award notice: Contract subsecvent servicii de mentenanta licente Shareplex.
Pe fondul modernitatii ratate in Romania au intrat in circuitul public o serie de produse literarculturale cu licente occidentale transparente.
Contract award notice: suport licente genesys existente, licente genesys suplimentare si suport licente aferent, pentru enel distributie muntenia sa, enel distributie banat sa, enel distributie dobrogea sa, enel energie sa.
Activitatea de comert exterior cuprinde: raporturile cu strainatatea privind vanzareacumpararea sau schimburile de marfuri, prestarile de servicii, transporturile si expeditiile internationale, proiectarea si executarea de lucrari, asistenta sau colaborare tehnica, vanzarea sau cumpararea de licente pentru folosirea brevetelor de inventii sau a procedeelor tehnologice, consignatia sau depozitul, reprezentarea si comisionul, operatiunile financiare, asigurarile si turismul si, in general, orice acte sau fapte de comert.
Achizitionarea unui pachet de licente si servicii Microsoft printr-un acord de tip Enterprise Agreement pe o perioada de 3 ani, pana la data de 31.
Full browser ?